Secretele a doua produse apicole mierea si capaceala

        In urmatorul video il vom urmari pe profesorul Ursu, spunandu-ne cateva secrete despre doua produse apicole si anume mierea si capaceala este foarte interesant urmariti si invatati.

5 comentarii:

  1. Simplu si logic. Tata are capaceala insa nu mi-a spus niciodata ce proprietati are. Multumesc si va felicit pentru limbajul pe intelesul tuturor. Mai vrem postari. Marius.

    RăspundețiȘtergere
  2. problema cea mai mare este fatarnicia si secretomania omeneasca. de aici porneste necunostinta despre produsele apicole. multi care stiu cate despre apicultura ascund. pana in ziua de azi albina cu produsele ei ne surprinde mereu.

    pb cea mare este a consumatorului, pt ca nu cere informatii cat mai multe de la apicultori, iar unii apicultori se rezuma la a vinde produsele fara sa incerce sa lamureasca consumatorul.

    aveti in acest link multe lucruri utile pe care ar trebui sa le stie consumatorul : http://apiardeal.3xforum.ro/post/1027/1/arata-l_la_toti_clientii/

    cu respect: catel

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule profesor apreciez ce spuneti si se observa in ce faceti stil pedagogic. Parca am fi o clasa de elevi. Felicitari dv. si celor ce posteaza informatile pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru explicatiile aduse. Chiar nu stiam cum sa folosesc capaceala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte util acest material video in vederea folosirii acestei practici.

    RăspundețiȘtergere